ANNONSE // AD

 

 

Hei alle sammen og velkommen til
dag 28 av «This is Halloween» <3

 

Hvordan har Halloween helgen deres vært, i år? Jeg håper dere alle sammen har koset dere kjempe masse med feiringene deres, rundt om i landet, og at dere er klare for å holde på Halloween stemningen i noen dager til, sammen med meg. For i ekte tradisjon tro, så holder Team YourCarrie på Halloween koken, helt frem til 1.November, da vi avslutter «This is Halloween», med et lite Behind the scenes innblikk i forberedelsene til serien i år. Men før vi kommer dit, så har vi selvfølgelig planlagt litt Halloween moro, frem til den store Halloween dagen, den 31.

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere noen tips, triks og fantastiske produkter, som vil fungere som reddende engler, på dager som denne. Etter at mange av dere har vært på Halloween fester, i går. Nei, vi skal ikke snakke om «hangover» kurer, eller hvordan sove av seg rusen av for mye sukker på en gang. Nei, i dag skal det handle om hvordan dere får fjernet, renset bort og hjulpet huden, etter en hver Halloween look. For som makeup artist, så får jeg ofte spørsmål, da jeg gjør Halloween looker på andre, om hvordan de skal få av alt igjen etterpå. Jeg vet også at det finnes mange av dere der ute, som er redde for å gå fult ut til Halloween, i frykt for å ikke kunne vaske av alt dagen der på. Så i et håp om å være som en liten «fairy-godmother» for dere, i denne Halloween stemningen, tenkte jeg idag å dele med dere, noen av mine favoritt produkter for å fjerne alt av Halloween looken. Ifra hårfarge spray, til falskt blod, og sort øyeskygge.
You name it, We will fix it ;)

 

Let’s get this Halloween cleaned up, shall we? ;)

 

 

 

 

 

 

Makeup Remover

Tro meg, jeg vet hva dere tenker. Sminkefjerner er jo en selvfølge til å fjerne Halloween looken.  Men det kanskje ikke alle tenker på er nettopp hvem sminkefjerner de bruker for de forskjellige tingene. For i likhet med mennesker på jorden, musikk sjangere og hunde raser, så finnes det også, så utrolig mange forskjellige sminkefjernere på markedet. Alle, med samme mål, men alle med forskjellige fremgangsmåter. Selvfølgelig, så kan man jo alltids gå for det «enkle» alternativet, av å bare bruke noen makeup wipes, og finne sengen. Men det er ikke alltid like lett, spesielt ikke hvis din makeup look inneholder mye spesial effekt sminke (blod og gørr), eller hvis du har blokkert ut øyebryn, har på mye glitter, eller rett og slett bare har mye sminke på deg. Så i en liten mini guide til hvordan dere lettest mulig (og tryggest) skal få av dere all sminken, her har dere mine favoritt sminkefjerner, og hvem jeg bruker til hva.

 

Sephora Waterproof eye makeup remover (bildet over) – Dette er en lettere olje basert makeup remover for øye sminke, noe som gjør at denne fjerner alt av makeup som jeg har på øynene og området rundt, i en fei. Denne har vært en fast inventar hos meg denne måneden, med alle makeup looker, og har fjernet både voks, sort øyeskygge, vippelim, vannfast liner og ikke minst glitter.

 

Clinique Take the day off cleansing balm – DETTE er guds gave til makeup elskeren. For ikke bare fjerner den hvert eneste korn av sminke i hele ansiktet, men den er også skånsom for de av oss med følsom hud, samt renser huden samtidig. Lazy girls biggest dream. Denne har blitt så mye brukt her i huset, at jeg nå dessverre ikke har et eneste fnugg igjen av den. Men dette er virkelig noe en hver makeup elsker, burde ha stående i baderoms hyllen sin.

 

Ben Nye Hydra cleanse – Denne olje frie rensen ifra Ben Nye, er et fast produkt i kittet mitt som Makeup artist. For ikke bare fjerner den «vanlig» makeup i en fei, men den også bidrar til å fjerne litt mer «heavy duty» makeup, slik som fett maling, vannmaling, falskt blod, voks, osv.

 

Ben Nye Quick Cleanse – Denne olje baserte rensen ifra Ben Nye, er på lik linje med «Hydra cleanse», et fast produkt i kittet mitt. For alt det som ikke «Hydra cleanse» får til å fjerne, tar «Quick cleanse» seg av. Alt ifra stae blodflekker, fett maling ifra teater makeup, vippelim, latex/gelatin rester, voks. Denne også bidrar til å holde på fuktigheten i huden, da du fjerner makeupen, ved hjelp av oljene sine.

 

 

 

 

 

 

Rense shampoo/Balsam

Dette er et steg som kanskje ikke alle tenker over, for hvorfor ikke bare bruke vanlig shampoo?. Joda, vanlig shampoo fungerer helt fint det også, men hvis du virkelig har lyst til å fjerne alt av styling produkter, farger, glitter, og smuss, etter en lang Halloween kveld. Så er det intet bedre for håret, enn nettopp en god rense shampoo og balsam. For med riktig type shampoo, så er dere garantert å få fjernet alt dere velger å dekorere håret med, for å oppnå deres drømme look. Selv så har jeg sverget til en hårpleie serie, igjennom hele Oktober, som har vært fylt med looker som har innehold mye hårspray, farger og andre produkter.

 

HASK puriyfing Shampoo & conditioner (Bildet over) – Den nye «Charcoal» hårpleie serien til HASK, inneholder kull, som har svært dyptrensende og absorberende egenskaper, som bidrar til å gi håret en skikkelig rens, uansett hvor mye styling produkter du har i håret. Dette er noe jeg uten tvil har testet ut i løpet av Oktober, med både hårspray, tupperinger, farger, tørrshampoo og ca et ti-talls andre produkter. Ikke bare renser denne ut alt av produkter, men den bidrar også til å holde håret sunt og sterkt, igjennom hele Halloween tiden og langt inn i juletider.

 

 

 

 

 

 

Skrubb

Dette er et steg som kanskje ikke alle tenker over, men som virkelig kan redde huden, hvis dere har hatt en Halloween look med mye makeup. Det å fjerne all sminken da dere er ferdige for dagen, er noe som er veldig viktig for å opprettholde hudens normale verdier, samt gi huden deres mulighet til å puste og se så sunn ut som mulig. For å fjerne all makeupen etter en «stor» look, som en Halloween look ofte blir ( i alle fall i min verden), pleier jeg ofte å bruke en god skrubb, til å rense ut alle porene mine for sminke og smuss. Slik at huden min får puste ordentlig og slappe av litt, før neste makeup look.

 

Body boom coffee scrub (Bildet over) – Denne har uten tvil tatt plassen som min nye favoritt skrubb. For ikke bare ELSKER jeg lukten av kaffe, men dette er en av få skrubber som huden min tåler. For med eksem og sensitiv hud, er det ikke alltid like enkelt å finne gode produkter, som fungerer for min hudtype. Men med denne naturlige kaffeskrubben ifra Body Boom, har jeg endelig funnet en som jeg kan bruke på hele kroppen (yes, i ansiktet også), uten at huden min får noen reaksjon. Denne bidrar til å rense bort alt av sminke rester, kroppsmaling og ikke minst, etterlater huden silkemyk. Denne er å få kjøpt i flere forskjellige varianter, som alle fungerer suverent til å rense huden og gjøre deg klar for nye eventyr.

 

Kiehl`s Rare earth deep pore daily cleanser – Denne skrubben/rensen har vært en stor favoritt hos meg i flere år nå, og står fast i dusjen min, for å redde huden min etter en lang dag med makeup. For det er ikke til å legge skjul på at det ofte blir mye makeup her i min verden. For selv om jeg ikke bruker så mye sminke til vanlig, så er det ofte en del looker som blir gjort i løpet av et år, spesielt nå i Halloween tiden. Så da er denne veldig god å ha, for å forsikre meg om at jeg har fått renset ut porene mine, for alle sminke rester.

 

 

 

 

 

 

Fuktighet

Det er ikke bare viktig og rense huden etter en Halloween look, men også ta vare på huden etterpå. For det er ikke tvil om at nettopp det å ta vare på huden, er så utrolig viktig. Vi skal jo tross alt ha med oss huden vår, resten av livet. Så den fortjener jo helt klart litt pleie, right?. Spesielt etter at den har fått litt «juling» av sminkekosten, til Halloween. Så her gjelder det helt klart å ha rikelig på med fuktighet, både på ansikt, kropp og lepper.

 

Kiehl`s Lip balm (bildet over) – Er det et område mange ofte glemmer, så er det leppene. For ikke bare er disse ofte dekket av både leppestifter, glitter og falskt blod, i Halloween tiden. Men det er også blitt ganske så kaldt på denne tiden av året, noe som gjør at huden er mer utsatt, spesielt tynn hud, slik som på leppene. Så her er det er viktig og gi disse god behandling også. Mitt valg har alltid falt på Kiehl`s lip balm, som er en tube med salve, som virkelig gir god fukt til leppene. Denne er nå å få kjøpt i flere forskjellige smaker, men selv liker jeg den originale best.

 

Eucerin Aquaphor smoothing skin balm – Denne har vært en reddende engel for meg i høst, med all den tørre huden jeg får på kroppen på denne tiden av året. For ikke bare kan denne brukes på eksem og psoriasis. Men den kan brukes på alle tørre flekker på hele kroppen, til og med på leppene. Så denne er garantert til å gi deg den ekstra fuktigheten du trenger, etter å ha vært ute i høst kulden på Halloween kvelden.

 

Vaseline healthy hands stronger nails hand cream – Da jeg var mindre, husker jeg at min Farmor, alltid sverget til denne håndkremen. For i hennes øyne, så fantes det ingenting bedre, til å gjøre hendene myke og gode, enn nettopp denne kremen, og hun hadde rett. For selv den dag i dag, så står denne håndkremen fast på skrivebordet mitt, og er min faste håndkrem. For det er viktig og ta vare på hver eneste lille krok av hud på kroppen, vet dere ;)

 

Norwegian formula Deep moisture sensitive body lotion – Denne fuktighetskremen har vært den eneste huden min har tålt, på lenge. For ikke bare er denne uten parfyme, men den er også spesial laget for sensitiv hud. Så dette er et produkt, som jeg alltid må ha med meg, uansett hvem type look jeg har gjort, for å forsikre meg om at hele huden min får den fuktigheten den trenger etterpå.

 

 

 

 

 

 

Mask it Baby

Dette er kanskje ikke et steg som er nødvendig, men som uten tvil vil gjøre en stor forskjell for hud og hår, plus, hvem vil ikke ha et skikkelig «Hjemme spa» etter en lang kveld a?. Her i huset er i alle fall svaret, JA!. Så det å dra frem noen masker, er slettes ikke en dum ting etter at huden og håret har fått gjennomgå litt på Halloween dagen.

 

Sephora face sheet mask (bildet over)  – Selv, så liker jeg alltid å ta en fuktighetsgivende ansiktsmaske etter at jeg har tatt av meg Halloween looken, for å gjennoppfriske huden min og gi den litt ekstra fuktighet, da jeg ofte har tørr hud. Som mange av dere som leser bloggen min kanskje vet, så er min ultimate favoritt maske, Sephora sine sheet masks. Disse er super enkle å bruke, og etterlater huden med en så god følelse etterpå.

 

Sephora hair sleeping mask (bildet over)  – Dette er et ekstra steg, som jeg liker å gjøre, for å få håret mitt så mykt som mulig igjen etter å ha blitt tupert opp mye og/eller hatt mye produkter i. For det er ikke til å legge skjul på at Halloween ofte kan ta på håret, hvor ikke kostymet ditt har en parykk. Så det kan alltids være greit å ta en liten hårkur også, for å gjennoppbygge fuktigheten i hår og hodebunn igjen.

 

 

 

 

 

Wow, det var litt av en reise dere. Jeg håper virkelig at dette blogginnlegget har hjulpet noen av dere der ute, og kanskje har svart på noen av spørsmålene angående fjerning av Halloween makeup ;)
Det finnes så mye mer til denne verden av makeup og mange triks i boka, men for å holde det så enkelt som mulig, så har jeg valgt å gi dere noen små pekepinner og noen produkter som jeg selv bruker, for å fjerne alle mine Halloween looker hvert eneste år. Dere trenger på ingen måte og bruke akkurat disse produktene som er nevnt i dette blogginnlegget, for å fjerne makeupen deres, men hvis dere er på jakt etter noen produkter som virkelig fungerer, så er dette veldig gode alternativer i min mening ;)

 

Jeg håper dere har likt å ta en liten tur inn i hudpleie seksjonen av kittet mitt, og at dere fant noen gode tips imellom alle linjene av dette blogginnlegget. Det er så morsomt å ta dere med inn i den spennende verden av makeup og hudpleie. Kanskje jeg burde gjøre mer av denne type blogginnlegg…Hva synes dere? Har dere noen favoritt produkter, som jeg burde sjekke ut? Legg de igjen i kommentar feltet da vel, eller skriv en melding til meg på Instagram <3

 

Anyways, nå tror jeg at jeg skal ta meg en god varm dusj, og krype under dyna for natten, men vi snakkes imorgen for enda mer Halloween moro, dere ;)

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

NB: Dette blogginnlegget inneholder sponsede produkter ifra Mentellow beauty brands (Body boom & HASK). Meninger og anmeldelse er mine egne, as always! ;) 

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 29 av «This is Halloween», Peeps! <3