Hei alle sammen og velkommen til dag 29,
av «This is Halloween» <3

 

 

Er det bare jeg som synes at denne måneden har gått utrolig fort?. Snart så er vi ved enden av «This is Halloween» for i år, og skal hente ned julenisser, snømenn og engler ifra loftet. Men før vi gjør det, så har vi noen dager fylt med så mye Halloween moro i vente. For vi skal lage årets gresskar lykt, ta en tur inn på kjøkkenet igjen, og ikke minst ta en titt «Behind the scenes» av «This is Halloween». Så her er det ikke slutt på moroa enda, nei. Idag tenkte jeg at jeg skulle ta dere med meg på en liten mini shoppingtur, i del 2 av min «Halloween haul» for 2018 (del 1 kan dere se her). Fylt opp med morsomme søte hodeskaller, forsmak på neste års «This is Halloween» og ikke minst, barndoms drømmer som endelig har kommet i oppfyllelse. Så her er det bare å finne frem shopping gleden, og bli med på Halloween moroa ;)

 

Let´s go, Peeps! <3 

 

 

 

 

 

 

Drink it up

Til min store overraskelse, så har Halloween i år funnet veien til Clas Ohlson også. Noe som gjorde at jeg kanskje mistet litt av vettet mitt i butikkhyllene deres, da jeg var en kjapp tur innom for noen dager siden. For da en hel butikkhylle med Halloween ting, lyste i mot meg, så klarte jeg bare ikke la vær, å ta med meg noen ting hjem. Blant annet dette super søte hodeskalle glasset, med lokk og sugerør. For hvem vil ikke ha et eget Halloween inspirert glass? I know I do! Denne kommer helt klart til å bli en fast kamerat på skrivebordet mitt i Oktober, da jeg skriver disse blogginnleggene til «This is Halloween».

 

 

 

 

 

Light ém up

En annen søt liten sak, som ble med meg hjem ifra Clas Ohlson, var denne telys holderen. For hvor morsom er ikke denne?.
Jeg vet i alle fall at jeg gleder meg kjempe mye til å tenne telys i denne, på Halloween i årene fremover. For den rustikke følelsen som tinn bokser gir, er noe som passer godt inn i stilen min, i alle fall. Plus, det går jo rett inn i den skumle stemningen av Halloween også da, men på en søt måte ;)

 

 

 

 

 

Next years Chocolate?

Den siste tingen som ble med meg hjem ifra Clas Ohlson, var denne Halloween inspirerte silikon formen. Selv så har jeg i flere år lett etter en slik silikon form, med Halloween motiv. For å lage noen søte sjokolade trøfler her på bloggen, til «This is Halloween». Så hvem vet, kanskje det blir noen spennende Halloween trøfler til neste år?.

 

 

 

 

 

 

Happy Halloween, Baby

Så lenge jeg kan huske, har jeg ønsket meg et slikt «Happy Halloween» gailander, til å henge over sengen min. I alle fall frem til jeg får meg en peis, jeg kan henge det på, da. For dere kjenner jo meg, skal det være halloween, så skal det gå fult ut med både glitter, spøkelser, hekser og zombier, the whole damn thing.  Så da jeg oppdaget denne hos «Flying Tiger», så var jeg ikke sen med å putte den ned i handlekurven min. Så neste år, får dere nok se mer til denne lille godsaken her, tenker jeg ;)

 

 

 

 

 

 

Jeg håper dere har koset dere på en liten mini shopping tur sammen med meg idag, og at jeg ser dere her igjen imorgen, for dag 30 av «This is Halloween». Wow, tenk dere, nå er det bare noen få dager igjen, til den store Halloween dagen, og ikke minst GRESSKAR LYKT LAGING! Noen som kan gjette at jeg er gira for det,enda? Yes, regnet med det, ja. Men frem til da, så skal jeg trosse høstkulden, sammen med bestevenninnen min, Ida, for å planlegge og finne litt morsomheter til årets Halloween kostymer. Noen som kan gjette hva vi skal være i år, eller? ;)

Vi snakkes imorgen, dere! <3 

 

 

 

LATER, PEEPS! 

 

 

All my love

CARRIE ♥