Happy Halloween, Peeps! <3 

 

YES!, nå er endelig den store Halloween dagen her. Den store dagen som vi har telt ned til i hva som føles ut som for alltid. Noe som kanskje kan ha å gjøre med at jeg selv har hatt nedtelling i et helt år nå. Men det er så utrolig å tenke på at vi allerede har kommet frem til 31.Oktober, for jeg synes ikke det er lenge siden jeg skrev det aller første blogginnlegget for «This is Halloween» serien i år. Nå 31 innlegg senere, så er vi her. Klare for å ta frem kostymer, godteskålen og favoritt halloween filmen på tv. Selv så skal jeg i tradisjon tro tilbringe Halloween kvelden i senga med «The nightmare before Christmas» på tv-skjermen og dyna godt dratt opp rundt meg. Med lysene slukket og allsang faktoren på topp. For det finnes ingenting som kan slå Jack Skellington og vennene i Halloweentown, på Halloween kvelden. Spesielt når man ligger rett ut med no luftveisinfeksjon/influensa shit, og har blitt bestevenn med astma medisinen ved siden av senga ;P

 

En annen Halloween tradisjon for «This is Halloween» hvert år, er gresskar lyktene. Som lett har blitt til min store favoritt tradisjon igjennom hele Oktober. Så idag tenkte jeg at det helt klart var den beste anledningen på å dele mine Halloween gresskar lykter for i år, med dere. Før dere sier noe, JA, jeg gikk litt vill i butikken og tok med meg to gresskar hjem. La oss være ærlige her, jeg klarte jo ikke å velge imellom de, så da ble det eneste logiske valget at begge ble med meg hjem. Vi forlater jo ikke et gresskar i butikken?!. Så i år, så er inngangspartiet vårt virkelig Halloween dekorert med både spooky gresskar lykter og skjelett som vokter døren. En Halloween-elsker verdig, dontcha think?!. Det morsomste med dere hele var vel synet av stakkars Ida, som skulle hjelpe med med å bære inn disse gresskarene og endte opp med å se ut som gresskar mannen, der hun kom gående, da det ene gresskaret var større enn hennes eget hode. Ida på den andre siden, ville vel heller sagt at det morsomste øyeblikket på vår gresskar ferd, var synet av meg med hodet først ned i den store kartongen med gresskar, med rumpa rett opp. I et evig forsøk på å få tak i det største gresskaret i hele butikken, som selvfølgelig lå på bunnen av den store kartong struten de hadde gresskarene i. Yes, dere kan tro det var et syn. Men alle som kjenner meg, vet at når jeg først har bestemt meg for noe, så skal jeg få det til. Gresskar, drømmer, baking eller hva det måtte være. When theres a will, theres a way, my dear ;)

 

 

 

Nå kan jeg høre at dyna roper imot meg igjen, så da gjenstår det vel egentlig bare for meg å ønske dere en riktig god Halloween, Peeps <3
Jeg håper dere alle sammen får en fantastisk Halloween idag, og at dere gjør denne kvelden minneverdig og spooOOoooky :)
Det har vært så utrolig koselig og gi dere Halloween stemning igjennom hele Oktober, og jeg gleder meg virkelig til å ta all min glede for denne tiden på året, med meg videre på nye eventyr her på bloggen (følg med!). Men selv om Halloween dagen nå har kommet, så gjenstår det fortsatt et blogginnlegg igjen i «This is Halloween» serien. Hvor vi avslutter serien for i år, med morgendagens «Behind The Scenes» blogginnlegg. Her vil dere få en liten snik titt inn i hvordan det har sett ut bak kulissene, eller bedre sagt, bak blogginnleggene, i år. Samt alle de fantastiske mennesker og dyr, som i år har vært med på å skape en Halloween inspirert serie, som mildt sagt har gjort meg så ufattelig stolt av å ha et så godt team rundt meg, som det jeg har. For uten Team YourCarrie, så hadde aldri denne serien vært det den er i dag <3
Det har vært en utrolig reise igjennom Halloween inspirerte blogginnlegg, som har inspirert meg til nye høyder for neste år. Jeg håper virkelig at jeg ser dere her igjen imorgen, for en liten smule mer Halloween moro, før julemusikken stemmer inn ;)

 

Stay safe and warm out there tonight, my loves!
From my house to yours, Happy Halloween <3

 

 

 

LATER, PEEPS! 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

  

Vi sees imorgen for «Behind the scenes of This is Halloween 2018», Peeps! <3