Hei alle sammen og velkommen til det siste offisielle
blogginnlegget i «This is Halloween» serien, for i år <3

 

Jeg håper dere alle sammen hadde en fantastisk fin Halloween i går, og at årets kostymer virkelig slo ann på Halloween kvelden. Selv, så var jeg i går og finne med pysjen på, godt gjemt under dyna med The nightmare before Christmas, og Halloween videoer gående på tv skjermen. Den perfekte rolige Halloween kvelden, som jeg ønsket meg. Vel, minus hele slimete luftveier tingen da. Men ellers så var det virkelig den rolige kvelden jeg trengte. Nå har vi kommet oss til 1.November, noe som betyr at vi endelig skal ta for oss mitt favoritt blogginnlegg i løpet av hele «This is Halloween». Nemlig «Behind the scenes», hvor vi tar turen tilbake, for å se på alt den morsomt, sprøe, og koselige Halloween moroa som har foregått her i YourCarrie verden, i månedene med planlegging og skaping, av serien «This is Halloween».

Først så vil jeg starte med å si at det har virkelig vært en utrolig reise, i år. For på mange måter så har Oktober bydd på så mange utfordringer, men på samme måte så utrolig mange muligheter, og øyeblikk, som har gått ned i historieboken, som noen av de koseligste Halloween minnene i minneboken så langt. Ifra å se min lille Amalie ta opp sminkekostene og finne sin helt egen Halloween glede, til å selv ha skapt karakterer som jeg er så ubeskrivelig stolt av. Det å ha tatt et steg tilbake til mine røtter på ungdomsskolen, med et hjerte som har vokst seg sammen sterkere, enn hva jeg noen gang trodde var mulig. Det har uten tvil satt sine preg på meg, og har gjort at jeg har funnet ny inspirasjon til hva jeg ønsker å gjøre fremover. Det å få skape blogginnlegg sammen med noen av de som betyr aller mest for meg, og på samme måte finne tilbake til den jenta i meg som brenner for lidenskapen sin, det har vært noe som jeg har elsket, med å gjøre denne serien i år. For ikke bare har «This is Halloween» blitt så betydningsfull for meg, men også for så mange andre rundt meg, og så mange av dere. Det har blitt til en egen liten tradisjon, en jeg har bygget opp ifra min egen fantasi, og som nå lever videre hvert eneste år, ved hjelp av alle dere. Jeg er virkelig heldig som får lov til å skape, glede og inspirere hvert eneste år, med å bare gjøre noe jeg selv elsker. Det er rett og slett ubeskrivelig.

 

Da jeg satte meg ned for å samle sammen alle bildene til dette blogginnlegget, kunne jeg ikke gjøre annet enn å smile. Ikke bare på grunn av Onkel sine morsomme uttrykk, det faktum at du finner han i en blond «Marilyn» parykk, eller at jeg ser ut som et fargekart etter at Amalie har skapt sin fantastiske kreasjon på meg. Men fordi det ligger så mye kjærlighet bak årets Halloween serie. Hver gang jeg ser tilbake på disse bildene, så gir det meg så mye glede i hjertet mitt, nettopp fordi jeg ser på bilder som viser den kjærligheten til meg og mine drømmer, som vises så tydelig ifra de som i år har vært med på å skape «This is Halloween». For å være ærlige med dere, så var det en tid i år, hvor jeg følte jeg hadde nådd punktet og ikke orket å fullføre. Jeg følte at kreativiteten min hadde rent ut ifra et ukjent sted, og at jeg rett og slett ikke orket å forsøke lenger. Heldigvis, så er jeg så heldig at jeg har et utrolig godt team rundt meg, som kjenner meg bedre enn noen andre. Som vet at jeg ikke ville gi opp, men at jeg bare trengte et dytt i riktig retning. Så med all kjærlighet i verden, så plukket de med opp, børstet av skuldrene mine, og ga meg den inspirasjonen jeg trengte, til å finne tilbake til den Halloween gleden som lever på innsiden av hjertet mitt.  Nei, det har ikke alltid vært en dans på sorte roser her i Oktober, men sammen så har vi stått sammen og skapt noe som gjør meg så takknemlig, da jeg ser tilbake på det. Så det er med det største håp, jeg håper at nettopp du der ute som ser dette, kan selv føle på den kjærligheten, da dere ser tilbake på denne ville reisen igjennom «This is Halloween», og at dere tar denne muligheten til å takke de der ute, som er deres team. For uten mine støttespillere, hadde jeg aldri vært der hvor jeg er i dag. Det samme gjelder nok for mange av dere der ute også. Så vær så snill, gi en klem, send en sms, eller ring, den/de der ute, som står i deres hjørne og heier på dere <3

Wow, nei. Nå kommer «the waterworks» her dere, så da tenker jeg at vi kanskje tar å snurrer film jeg….eller snurrer bilder. Så gjør dere klare for «Behind the scenes of This is Halloween 2018».

 

Enjoy! <3 

 

 

Wow, det var litt av en tur!. En tur igjennom så mange fantastiske minner, som jeg er så glad for å ha fått hatt med dere alle sammen på. Jeg håper dere har koset dere med å ta en liten sniktitt bak blogginnleggene som kom til live i år, de som ikke ble noe av og alt det sprøe som skjedde imellom.  Samtidlig som jeg virkelig håper at dere har koset dere like mye med årets  «This is Halloween», som det jeg har gjort. Jeg er så evig takknemlig for hver og en av dere, som hvert år titter innom Halloween serien min, og som hvert år støtter drømmen som startet som en liten ide og har blitt til en tradisjon. Tusen takk <3

 

Før jeg pakker vekk skjelettene, gresskar og spøkelser for i år, så ønsker jeg å ta muligheten til å takke alle de som har vært en del av «This is Halloween» i år. Team YourCarrie. Wow. Det har virkelig vært en utrolig reise igjennom denne Halloween tiden, og jeg kan med hånden på hjertet si, at jeg aldri hadde klart det uten deres hjelp. Mamma og Onkel, mine aller største støttespillere, som virkelig har gitt deres alt for meg og denne serien i år. Dere har satt deres verden på vent for min, og har gjort alt dere kan for å stille opp på alt jeg trengte hjelp til, for å få hvert eneste blogginnlegg til å bli så bra som jeg overhode kunne få det. Dere har tatt alle utfordringer på strak arm, vært med på hver ide som en selvfølge, og har stilt opp mer enn jeg noen gang vil kunne klare å takke dere for. Denne serien er uten tvil dedikert til dere i år. Dere betyr mer for meg enn hva noen ord kan begynne å beskrive. Ifra bunnen av mitt gresskar hjerte, Tusen tusen TUSEN takk! <3

 

Tusen takk til min bestevenn i pels, Pepsi. For at du alltid er med meg ut på eventyr og gir meg en støttende snute dytt, da jeg trenger det som mest.
Du har uten tvil gjort denne serien til noe og smile av i år, Boff <3

 

My loves, Amalie og Liam. Den gleden ved å kunne ta dere med inn i et eventyr som betyr så mye for meg, er noe som Tante aldri kunne ha sett komme. For ifra den dagen dere kom til verden, så lovet jeg dere at jeg skulle ta dere med på alle eventyr som verden hadde og tilby oss. Så da Amalie i fjor oppdaget Halloween for første gang, og i år fant sin egen Halloween glede. Var det ingen tvil i mitt hjerte, at jeg valgte riktig, da jeg så på dette som et eventyr for oss. For med den kreativiteten som bor i dere, så er jeg overbevist på at dette bare er begynnelsen. Tusen takk for at dere stoler på Tante og alltid gir meg ny inspirasjon, til å skape noe som en dag vil gjøre dere så stolte av meg <3

 

Ida, my bestie. I år har du virkelig slått deg fult ut i min Halloween glede, og har vært min «wing woman»  i planleggingen av så mange looker og ideer. Selv om noen av de, ikke ble med i årets serie, så har din kreativitet og kjærlighet inspirert meg til å se utenfor boksen min, og stole på egen kunnskap. For ikke å snakke om at du i år har tatt på deg din største challenge yet, å sminke meg. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for å ha deg med i teamet mitt. You make me better, thank you! <3

 

Tusen takk til Tone og alle elevene på min gamle ungdomsskole, for all støtten, og for at jeg fikk muligheten til å inkludere dere i årets serie. Den dagen betydde virkelig så mye for meg og Amalie, og har gitt oss et minne som jeg håper vil leve for alltid i minne boken til Amalie. Jeg vet at den uten tvil kommer til å gjøre det i min <3

 

Sist, men på ingen måte minst. Så vil jeg igjen si tusen tusen takk til alle dere der ute som har lest, delt, kommentert på blogginnleggene til «This is Halloween» i år. Til alle dere som har sendt meg meldinger, som har likt bildene mine på Instagram av lookene mine, og som har støttet min Halloween i år. Ord kan ikke begynne å beskrive hvor mye dere betyr for meg, og hvor mye det betyr og ha noen som støtter dine drømmer. Sammen, så lager vi et ubeskrivelig Team, og jeg er så glad for å ha dere her sammen med meg. Uansett om vi kjenner hverandre eller aldri har snakket sammen før, så er jeg så takknemlig for at du er her, og jeg håper at jeg en dag vil få muligheten til å takke deg i «real life» <3

 

Nå skal jeg pakke sammen litt her tror jeg, før jeg blir alt for sentimental. Woops, too late. Men jeg vil dere alle skal vite at jeg virkelig har satt pris på all støtten jeg har mottatt i år. Team YourCarrie har vokst seg så mye større enn hva jeg trodde mulig, da jeg satt i sengen min i 2014, og lurte på om noen i det hele tatt ville se mine blogginnlegg, hvis jeg satset på denne drømmen. Wow, tusen takk for at dere har bevist for meg at en dag, så skulle det vise seg at noen skulle gjøre nettopp det! <3

 

I love you all, with all my Halloween heart! <3 

 

 

 

LATER, PEEPS! 

 

All my love

CARRIE ♥

 

From the bottom of my heart, Thank you! <3