God Tirsdag alle sammen og velkommen til….wait….
Velkommen til første innlegg i «Christmas with Carrie » 2018 <3

 

Yes, vi har nå kommet til den tiden på året hvor skjelettene pakker sammen sakene og tar turen opp på loftet igjen, og julenissene titter frem ifra de støvete lofte hyller, for å spre juleglede til alle som skulle komme bankende på vår dør, i førjuls tiden. For selv om de mange skeptikere der ute, fortsatt tenker at det er for tidlig for julens gledes ring, så er det i tradisjon tro, den største juleglede og finne hos meg og mine. For etter en hektisk Oktober, fylt med så mye Halloween sprell, etterfulgt at et lite pust i bakken, i mellom slagene. Så er jeg nå så utrolig klar for å invitere dere med inn i varmen, hjemme hos meg, med julegløggen på komfyren, pepperkakene i ovnen og fyr i peisen. For i ekte «YourCarrie» tradisjon, så returnerer selvfølgelig juleferien «Christmas with Carrie» i år. For selv om julen for meg i år, vil tilbringes i stor grad ved å spre juleglede til alle kunder på jobb, så legger ikke det noen demper på den julegleden, som jeg virkelig håper vil glede, motivere og kanskje også inspirere dere alle igjennom November og Desember, her på bloggen. For som dere vet, er det en ting Team YourCarrie kan nesten like bra som Halloween, så er det uten tvil julen. Så her er det masse moro i vente fremover, for både store, små og alle dere jule alver der ute slik som oss, som allerede er å finne med nisseluen på, og pakke papir under armen. Kan dere tro det, jeg har allerede kjøpt inn 4 ruller med pakke papir og hamstret opp halvparten av silkebåndet til Flying Tiger i går. Yes, it´s that time of year again, Peeps! <3 

 

 

 

 

Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta dere med meg inn i juletiden til meg og resten av Team YourCarrie i tiden fremover, fram til nyttår. Til å ta dere med på alle de tradisjoner, overraskelser og gledesfylte stunder som alle er med på å gjøre denne tiden på året, så utrolig spesiell. Om det er med snøen dalende ned utenfor vinduet, eller med frost lagt bakke, så vet jeg at sammen så skal vi lage en julestemning som er Hallmark verdig. I alle fall hvis Mamma fortsetter og se på alle disse Hallmark julefilmene, hun har gjort den siste tiden. Jeg er mild sagt en film vekk ifra å leve i en klisje´juletilsettning. Så mine kjære Peeps, spenn dere fast, og gjør dere klare for å finne frem den sterkeste juleglede som finnes i deres hjerte. Ta pakke papirer fatt, finn frem favoritt koppen med gløgg, og sett på julelista på Spotify, for nå setter vi igang. Dra frem jule-genseren ifra bakerst i klesskapet og skriv ned handlelisten (Eller handlelistene…….Ja, Mamma, jeg titter på deg ja! hihi ;D). Pakk dere godt inn i julens ånd, og dra lua godt ned over ørene, så setter vi av sted ut på gave shopping, julemarked og turer ute i jule belyste gater, sammen med ivrige pelskledde haler. Finn frem alle oppskriftene ifra generasjonene før dere, og dra på dere juleforkleet, for en skikkelig bake økt med alle de 7 slagene, eller……hmm…kanskje vi skal si 10?.

 

 

 

Jeg håper virkelig at dere er klare for å tilbringe julen sammen med oss, og at dere gleder dere like mye som det jeg gjør, til den magiske juletiden som nå ligger foran oss. For det finnes få ting som kan måle seg med magien av et lysende juletre, eller lukten av hjemmebakte julekaker i hele huset. Tonene til alle favoritt julesangene ifra hvert et rom i huset, blandet med gleden av å gi tilbake til de som betyr aller mest for oss. Det finnes få ting som kan måle seg, med magien av julen. That, is Christmas to me <3 

 

Så jeg håper virkelig at dere tar dere tid til å tilbringe litt ekstra tid sammen med de som betyr aller mest for dere i år, og at dere finner juleglede i alle de innblikkene inn i min jul, som vil komme her på bloggen fremover. Det betyr så mye for meg, å få kunne ha dere med meg inn i en tid som er så spesiell for min familie, og som uten tvil bringer frem troen på magi, til den lille piken i mitt hjerte. Jeg gleder meg så mye, til å ta dere med på juletradisjoner, teste ut nye ting, tilbringe litt kvalitetstid på kjøkkenet, og inspirere til julegleder for store og små. It´s time for some much needed magic, my friends <3 

 

Jeg håper dere har en fantastisk fin kveld videre, og at jeg ser dere tilbake her for mer julemoro sammen med meg og resten av Team YourCarrie <3

 

 

 

LATER, PEEPS! 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

Get ready for some Christmas Fun! <3