God førjulstid, alle sammen <3 


Hvordan går det med juleforberedelsene deres, folkens? Begynner dere å bli klare for den store juledagen? :) 
Selv, så skal jeg innrømme, at her på min kant så har det gått i et tempo som ikke kan måles på noen annen linje enn med en formel-1 bil på banen. Med andre ord; full fres!. For når jeg ikke har vært på jobb, så har jeg løpt rundt meg selv i et evig kaos for å forsøkte å huske alle juletradisjoner, gaver jeg planlagte å kjøpe i Oktober, og ikke minst alle de små detaljer som er med på å gjøre julestemning i hus og hytte. Ok, kanskje ikke så mye hytte, men dere ser hvor jeg hadde tenkt meg med den, ikke sant?. Så i «YourCarrie» verden, har det vært mange jern i ilden, den siste tiden. Noe som gjør at det ikke har vært mye tid til overs, for å sette seg ned og fortelle dere om alt det morsomme som har skjedd imellom timelistene her hos meg. Så i ekte «YourCarrie» fashion, så tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere, ved å vise dere noen bilder ifra min førjuls tid, så langt.

Førjuls tiden har for meg vært fylt opp med både julemarked sammen med familien, Pepsi sin bursdagsfeiring (GRATULERER MED DAGEN, PEPS! <3), Pepperkake baking, julekalender laging, og julegave shopping. Julekort og gaver har blitt sendt via Nissens hjelpere (aka Posten), julesangene har blitt sunget inn i hus og bil, og jeg har oppdaget at jeg har et skjult talent for å steke krumkaker. For ja, jeg har i år stekt min aller første krumkake (kremt…og nailet det på første forsøk. Yes, jeg er faktisk litt stolt av det). Alle produkter i butikken som har ordene «pepperkake», «jul», «snø», eller «peppermynte», har blitt smakstestet, og dusjen har blitt forvandlet inn til en blanding av kanel, peppermynte og friske epler. Yes, det er virkelig jul i alle kriker og kroker av mitt liv, på denne tiden av året. Kall meg gjerne sprø, men ifra November til Januar, så lukter jeg som en blanding av pepperkake og after eight, og tar på meg rollen som nissens trofaste snømann. Eh….snøjente?. You get it. Jeg har i år holdt min aller første julekonkurranse (følg meg på Instagram for all moroa), har pakket inn flere julegaver enn jeg noen gang har gjort, og har planlagt noen spennende nye ting for 2019 (stay tuned!). 
Førjuls tiden min har virkelig vært et eventyr så lang, og jeg gleder meg virkelig til å kunne roe ned, og tilbringe litt kvalitets tid sammen med de som betyr aller mest for meg, denne julen. Med god mat, gode kaker og ikke minst Donald, Askepot, Timmy og alle vennene mine i Disney. 

Det har virkelig vært en tid for å opprettholde alle de tradisjonene som betyr så utrolig mye for meg, samt skape nye, som jeg gleder meg til å fortsette med videre i årene som kommer. Det har vært en tid for å tenke over hva som virkelig betyr noe, å se muligheter der hvor andre kanskje ser hinder i veien, og for meg, så har jeg brukt tid på å finne ut hva nettopp «lille jeg» kan gjøre, for å bidra til å gi noen andre der ute den beste juletiden de kan få, i år. Om det er familie, venner, ukjente, eller bekjente, så har jeg i år gjort mitt alt for å spre juleglede hvor enn jeg går, ved hjelp av det jeg har å gi. For det handler ikke om hvor mye penger du bruker på julegaver, eller hvor stort treet som står i stuen din er. Julen handler om omtanke. Det er som Mammaen min alltid har lært meg; Vi kan kanskje ikke alltid hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Det er nettopp de ordene jeg har tatt med meg inn i julen min i år, og ønsker å ta med meg videre inn i det nye året som kommer. Vi alle kjemper hver våre kamper, og mange av oss, får ikke fri ifra disse kampene, selv i julen. Så kjære du som leser dette. Vær så snill, vis noen litt omtanke i dag, og send en varm tanke til de der ute, som kanskje ikke har annet enn julegleden gjemt i sitt hjerte. 
Du vet aldri hva det smilet, det ordet, den gaven eller det julekortet, kan gjøre for noen. Det kan faktisk forandre hele historien. 


Så kjære alle sammen. Vær så snill,  stopp opp i et minutt, hold rundt hverandre der ute, og vis hverandre den ekte betydningen av juletiden, i år.
Det er så enkelt å bli revet med på denne tiden av året, at noen ganger så trenger vi bare den hånden som viser oss hva som virkelig betyr noe. Tusen takk Mamma, for at du alltid er den for meg! <3

 

All my love

CARRIE ♥